Bölümümüzü kazanan öğrenciler, bölümümüze hoş geldiniz.

Yayın Tarihi: 8.09.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

Bölümümüzü kazanan değerli öğrenciler;
         - Edebiyat Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Bölümümüz, Kutlubey  yerleşkesinde bulunmaktadır. Kutlubey yerleşkesi şehrin Ankara girişinde sağda yer almaktadır. Kampüsümüze şehir merkezinden ve otogardan özel halk otobüsleri hizmet vermektedir. Şehirde bulunan Kredi Yurtlar Kurumuna ait kız yurdu Ağdacı kampüsünde yer almakta olup, erkek yurtları ise 2 farklı yerleşkede bulunmaktadır. Çeşmi Cihan Erkek Yurdu otogara yaklaşık 750 metre mesafede olup, Ankara yönünde yolun sağında yer almaktadır. Piri Reis Erkek Yurdu ise otogardan Bartın yönüne doğru yolun sağında kalmaktadır.
          - Kayıt işlemlerinizi İnternet üzerinden veya üniversitemize gelerek yapabilirsiniz. Kayıt işlemleri  Edebiyat Fakültesi öğrenci işlerinden yapılmaktadır. Edebiyat Fakültesi öğrenci işleri 1. katta bulunmaktadır.
          - Bölümümüzde 8 öğretim üyesi, 7 öğretim görevlisi bulunmaktadır.
          - Bölümümüze başlayacak normal ve ikinci öğretim öğrencilerimizin akademik danışmanlıklarını Arş. Gör. Mine DEMİR yürütecektir.
         - Bölümümüz Edebiyat Fakültesi binası 2 katta girişten solda kalmaktadır.
         - Bölümümüz ile ilgili güncel duyuru ve bilgiler facebook grubumuzdan da paylaşılmaktadır. Gruba katılmak için tıklayınız
Bütün öğrencilerimize hayırlı olsun, başarılar dileriz.

Haberin Fotoğrafları

Tel: 0378 501 1203 Belge Geçer: (0378) 501 10 15 E-posta: tarihedebiyat@bartin.edu.tr

Copyright Bartın Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü-Kutlubey Yerleşkesi, BARTIN-MERKEZ