image/svg+xml

Yüksek Lisans Öğrencilerimiz İsmail Duman ve Cihangir Güven tezlerini başarıyla sundular.

Yüksek lisans öğrencimiz İsmail Duman, Doç. Dr. Yenal Ünal'ın danışmanlığında Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları kapsamınızda "Köksal Toptan'ın Hayatı, Siyasi Faaliyetleri ve Fikirleri" başlıklı tezini başarıyla sundu. Diğer bir yüksek lisans öğrencimiz olan Cihangir Güven, bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Yenal Ünal'ın danışmanlığında yakın dönem tarihi için üzerine herhangi bir lisansüstü tez çalışması yapılmamış olan “Türk Siyasi Hayatında Çorum Olaylarının Tespiti ve Değerlendirilmesi” başlıklı tezini başarıyla sundu. İki öğrencimizi de tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.