Birinci Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Uyum Eğitimi Etkinliği Gerçekleştirildi.

Bölümümüz uyum eğitimi, 2023 girişli birinci sınıf öğrencilerimizin katılımıyla 06.10.2023 tarihinde saat 13:30'ta Mehmet Akif Ersoy Derslik Binası ED-K2-14 dersliğinde gerçekleştirilmiştir. Uyum eğitimine bölüm başkanımız, başkan yardımcımız ve böümdeki öğretim üyelerimiz katılım sağlamış ve birinci sınıflarla birlikte eğitim tamamlanmıştır. Etkinlikte, Bartın ili, Bartın Üniversitesi, yerleşkeler, enstitüler, fakülteler, daire başkanlıkları, kütüphaneler, sağlık hizmetleri, yemekhaneler, ÜBYS, değişim programları, e-ders sistemi, BUZEM, EDUORAM, RİMER, internet sayfaları, eğitim-öğretim ve sınav yönetmeliği, öğrenci kulüpleri ve bölüm öğretim elemanları tanıtılarak kısmî zamanlı öğrenci başvuruları, fakülte bursları, yemek bursu vd. hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.  Ayrıca Bağımlılıkla Mücadele kapsamında sunumlar gerçekleştirilmiş ve BARÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi tanıtım videosu izletilmiştir.