6-7 Nisan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı ve Yetenek Kapısı Üyeliği Hakkında

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde Batı Karadeniz Kariyer Fuarı - BATIKAF 6-7 Nisan tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir. Bartın Üniversitesi'nin paydaşları arasında bulunduğu fuara ulaşım üniversitemiz yerleşkelerinden hareket edecek araçlarla sağlanacaktır. Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı, uzmanların konuşmalarının ve kariyer etkinliklerinin yer alacağı kariyer fuarına katılım için yetenekkapisi.org adresinden kayıt yapılması gerekmektedir.  Öğrenciler için kariyer fuarlarına katılım, staj ve iş ilanlarına erişim sağlayan yetenekkapisi sistemine ilişkin kayıt süreci yönergesi ile kayıt işleminde kullanılacak olan özgeçmiş formatı ektedir. Sizlerden öncelikle bu sisteme üye olmanız beklenmektedir. Daha fazla bilgi için aşağıda yer alan internet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Tarih : 6-7 NİSAN 2020
Fuar Alanı :  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi, Bolu / TÜRKİYE
İlgili Linkler: