Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Futbol Turnuvası başladı.

Bartın Üniversitesi Tarih BölümüTarih Kulübü ve Türk Dünyası Araştırmaları Kulübü tarafından düzenlenen Edebiyat Fakültesi Futbol Turnuvası'nın ilk maçları 26 Mart 2022 tarihinde Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Futbol Sahası'nda oynandı.

Turnuvanın açılışında Bartın Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa HİZMETLİ, Tarih Bölümü Başkan Yrd. Doç. Dr. Emrah ÇETİN, Arş. Gör. Dr. Abdülkadir ERÇİN, Arş. Gör. Sait ÇİL ve Öğr. Gör. Dr. Özgür TİLBE yer aldı.

Sanat City ve Barçev F.C. arasında oynanacak maç 27 Mart 2022 Pazar günü saat 15'e ertelendi.

İyi dileklerle ve dostluk içerisinde biten ilk maçların sonuçları şöyle:

26 Mart 2022 Cumartesi Maç Sonuçları

13.00: Vikingler 6 - 1 Teşkilat-ı Edebiyat

14.00: İhtiyarlar 10 - 3 Ayyıldız F.C.
  • "Bartın'da 8 Nisan Gazi Günü Kutlamaları" konferansı gerçekleştirildi.

• Eğitim Sektöründe Kariyer Planlama ve Gelişim konferansı gerçekleştirilmiştir.