Kariyer Günleri 2 etkinliği öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Tarih bölümü ve Tarih Kulübü'nün ortak hazırladı Kariyer Günleri etkinliğinin ikincisine mezunlarımızdan Rukiye Baş konuk oldu. 22 Mayıs 2024 saat 16:00'da gerçekleşen "Öğretmenlik Serüveni" Kariyer Günleri 2 isimli etkinliğimize MEB'de Tarih Öğretmeni olarak görev yapan, aynı zamanda bölümümüzün lisans programından mezun olmuş Rukiye Baş konuşmacı olarak katıldı. Konuğumuz tecrübelerini, tarih mezunlarının olanaklarını aktardı ve öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Etkinliğimize katılan tüm öğrenci ve mezunlarımıza teşekkür ederiz.
  • Bölümümüzün öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sinan PAKSOY, hocamıza veda yemeği düzenlendi.

• Kariyer Günleri 2 etkinliği öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

• "Bartın'da 8 Nisan Gazi Günü Kutlamaları" konferansı gerçekleştirildi.

• Eğitim Sektöründe Kariyer Planlama ve Gelişim konferansı gerçekleştirilmiştir.