Şehrimizi Tanıyalım 1: Güzelcehisar Lav Sütunları

BARÜ Tarih Bölümü, Tarih Kulübü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Coğrafya Topluluğu'nun ortak düzenlediği "Şehrimizi Tanıyalım 1: Güzelcehisar Lav Sütunları" etkinliği, 7 Aralık tarihinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Coğrafya Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nurcan AVŞİN'in anlatımıyla gerçekleştirilmiştir.
  • 108. Yıldönümünde Kûtü'l Amâre Zaferi - Prof. Dr. Yenal Ünal

• Tarihsel Süreçte 1915 Olayları isimli konferans öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

• Prof. Dr. Yenal Ünal, Erasmus+ kapsamında Bulgaristan'da sunum gerçekleştirdi.

• Prof. Dr. Mustafa Hizmetli ve Prof. Dr. Emrah Çetin Zonguldak'ta düzenlenen Nevruz Paneli'ne davetli konuşmacı katıldılar.

• 109. Yıldönümünde Siperin Ardındaki Çanakkale

• 8 Mart Kadınlar Günü Afiş Yarışması etkinliğimizi kazananlara ödülleri takdim edildi.

• Tarihten Notlar 8 - Türk Devlet Geleneğinde İktidar ve Kadın başlıklı konferansımız gerçekleştirilmiştir.

• 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe Özel Ödüllü Afiş Etkinliği

• Karabük Üniversitesi'nin düzenleyeceği SOSYALFEST'in tanıtımı yapıldı.

• Şehrimizi Tanıyalım 1: Güzelcehisar Lav Sütunları